Relining Solna

Svensk Infodringsteknik AB – relining Solna

Experter på
Reling och rörinspektion

Vi på Svensk Infodringsteknik är din professionella partner för relining, den innovativa metoden för rörrenovering, och vi erbjuder hjälp åt alla i Solna. Vi specialiserar oss på att förnya och stärka befintliga rör utan behov av kostsamma och tidskrävande rörbyten.

Med avancerad teknik och erfarenhet levererar vi pålitliga lösningar för att förlänga livslängden på dina rör. Kontakta oss för effektiv och kostnadseffektiv relining som möter dina behov och sparar tid och pengar. Läs mer om oss här.

Relining Solna

Vilka vi är

Svensk Infodringsteknik AB har en samlad erfarenhet på över 15 år inom branschen. Vi har en lång bakgrund av att hantera fastigheters avloppsrör och vi betraktar oss själva som en pålitlig rådgivare för våra kunder. Tillsammans strävar vi efter att hitta den absolut bästa lösningen för varje enskilt projekt. 

Relining Solna

Vad vi gör

Huvudsakligen arbetar vi med relining och rörinspektion. Vare sig det handlar om små serviceuppdrag eller stora projekt som sträcker sig över flera år, så är vi här för att hjälpa till. Med ett omfattande nätverk av samarbetspartners kan vi alltid vara där för våra kunder och tillhandahålla de bästa lösningarna.

Relining Solna

VÅRA TJÄNSTER

Relining Solna

Reling, med andra ord även kallat rörinfodring, är en snabb och kostnadseffektiv metod för renovering av avloppsrör. Dessutom är det en miljövänlig metod. Genom reling behöver du inte byta ut hela systemet utan renoverar enbart det befintliga.

Rörinspektion

För att få en klar bild av fastighetens avloppssystem är en rörinspektion ett nödvändigt första steg. Genom att göra en statusbedömning av avloppsrören kan vi bedöma eventuella åtgärder som behövs, upptäcka akuta problem och identifiera eventuella föremål som fastnat.

Övriga tjänster

Vårt team hanterar en rad olika åtgärder så som framföring av golvbrunnar, byggnation av provisoriska avlopp, hantering av WC-bodar, identifiering av installationspunkter, sanering, återställning och städning. Genom att ta hand om alla dessa aspekter kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning för deras projekt.

Svensk Infodringsteknik

BLENDAVÄGEN 20, 186 45 Vallentuna
076-023 26 20
Relining Solna