Relining Haninge

Svensk Infodringsteknik AB – relining Haninge

Relining Haninge

Vi på Svensk Infodringsteknik AB besitter en gedigen erfarenhet inom relining och rörinspektion och finns till för alla i Haninge. Relining är en smart och effektiv lösning för att förnya och stärka rör utan att behöva byta ut dem. Genom att använda avancerade tekniker och material appliceras en hållbar beläggning på insidan av befintliga rör, vilket förbättrar deras hållbarhet och förlänger livslängden.

Denna metod minimerar störningar och kostnader jämfört med traditionell rörbyte, vilket gör relining till ett praktiskt och framtidssäkert alternativ för rörrenovering. Läs mer om oss här.

Relining Haninge

Vilka vi är

Svensk Infodringsteknik AB har en samlad erfarenhet på över 15 år inom branschen. Vi har en lång bakgrund av att hantera fastigheters avloppsrör och vi betraktar oss själva som en pålitlig rådgivare för våra kunder. Tillsammans strävar vi efter att hitta den absolut bästa lösningen för varje enskilt projekt. 

Vad vi gör

Huvudsakligen arbetar vi med relining och rörinspektion. Vare sig det handlar om små serviceuppdrag eller stora projekt som sträcker sig över flera år, så är vi här för att hjälpa till. Med ett omfattande nätverk av samarbetspartners kan vi alltid vara där för våra kunder och tillhandahålla de bästa lösningarna.

Relining Haninge

VÅRA TJÄNSTER

Relining Haninge

Reling, med andra ord även kallat rörinfodring, är en snabb och kostnadseffektiv metod för renovering av avloppsrör. Dessutom är det en miljövänlig metod. Genom reling behöver du inte byta ut hela systemet utan renoverar enbart det befintliga.

Rörinspektion

För att få en klar bild av fastighetens avloppssystem är en rörinspektion ett nödvändigt första steg. Genom att göra en statusbedömning av avloppsrören kan vi bedöma eventuella åtgärder som behövs, upptäcka akuta problem och identifiera eventuella föremål som fastnat.

Övriga tjänster

Vårt team hanterar en rad olika åtgärder så som framföring av golvbrunnar, byggnation av provisoriska avlopp, hantering av WC-bodar, identifiering av installationspunkter, sanering, återställning och städning. Genom att ta hand om alla dessa aspekter kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning för deras projekt.

Svensk Infodringsteknik

BLENDAVÄGEN 20, 186 45 Vallentuna
076-023 26 20
Relining Haninge